Van de MENSENvrachtwagen & Bus CEO Nielsen bezoeken SINOTRUK (foto)

June 7, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Van de MENSENvrachtwagen & Bus CEO Nielsen bezoeken SINOTRUK (foto)

Op 6 Maart, bezochten een delegatie door MENSENvrachtwagen wordt geleid & de Bus CEO Anders Nielsen SINOTRUK die.

Ma Chunji, voorzitter van Beperkte SINOTRUK (Hong Kong), ontmoette de delegatie. Begeleid door President Cai Dong, bezochten de Hoofdmachinist Wang Shanpo en Ondervoorzitter Gao Dinggui van Beperkte SINOTRUK (Hong Kong), de delegatie de Vrachtwagenco. van SINOTRUK Jinan, Ltd, de het Nationale Op zwaar werk berekende Onderzoekscentrum van de Vrachtwagentechnologie, Commercieel de Vrachtwagenco. van SINOTRUK Jinan, Ltd, van de Machtsafdeling en SINOTRUK Jinan van SINOTRUK Jinan As & Transmissieco., Ltd. Ook, test-dreven de bezoekers de modellen zoals lichte de plichtsvrachtwagen van SITRAK C7H, van HOWO T7H en van HOWO bij de Vrachtwagenco. van SINOTRUK Jinan, Ltd.

 

Tijdens de besprekingen, ruilde Cai ideeën met Nielsen op de vooruitgang van het project in samenwerkingsverband met de MENS en de marktgerichtheid van modellen zoals C7H en T7H.

Het is sinds lang SINOTRUK ingegaan in vennootschappen met beroemde Europese bedrijven geweest en de samenwerking met de MENS was toen het enige staat-goedgekeurde op zwaar werk berekende project van de vrachtwagensamenwerking, bovengenoemd heeft Ma, toevoegend de samenwerking grote vooruitgang in de loop van de afgelopen drie jaar geboekt.

Nielsen was verheugd geweest om SINOTRUK te bezoeken en voelde het uitstekend in R&D, productie en kwaliteitscontrole zijn na test-drijvende zijn producten.

Zowel zeiden Ma als Cai de schakelaar van op zwaar werk berekende vrachtwagens van laag eind aan hoog eind een tendens van zowel de Europese markt als de Chinese markt is, heeft de sinotruk-MENS samenwerking net aan de marktbehoefte voldaan, plaatst SINOTRUK precies SITRAK als reeks van Duitse kwaliteit en vrij lage prijzen en is zeker van het bereiken van een marktsucces voor SITRAK.

De twee kanten hadden een oprechte en verwarmde bespreking over de relevante kwesties van het project in samenwerkingsverband, uitdrukkend de wens voor diepere samenwerking.